La Universitatea Ovidius din Constanța a fost proiectată o soluție informatică de monitorizare a sănătății fizice

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

La Universitatea Ovidius din Constanța a fost proiectată o soluție informatică de monitorizare a sănătății fizice

Educație 07 Decembrie 2021 / 16:47 1555 accesări

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2021-0384-Bază de practică pentru o viață activă și sănătoasă a studenților din UOC în contextul pandemiei generate de virusul SAR-COV-2 (ACTIV-DIGI-SAN@UOC)“ a conceput și realizat, un chestionar internațional de activitate fizică.

Prin aplicarea acestui chestionar dedicat studenților, echipa de proiect, dorește să identifice în ce mod, în viața zi cu zi, a fost influențat nivelul de activitate fizică și tipul de activități fizice raportat la restricțiile generate de pandemia cu virusul SARS_COV 2.

Link-ul de acces la chestionar este următorul:https://bit.ly/Activ-ADS

Chestionarul poate fi accesat de către studenții interesați, iar răspunsurile respondenților sunt confidențiale și se vor prelucra statistic în scop didactic. Rezultale vor constitui un element esențial pentru dezvoltarea și implementarea, cu succes, la nivel instituțional, a unor astfel de concepte, precum evaluarea sănătății fizice.

Proiectul CNFIS-FDI-2021-0384 - ACTIV-DIGI-SAN@UOCbeneficiază de o finanțare de 288 000 lei din bugetul alocat Ministerului Educației, din fondul de dezvoltare instituțională, Domeniul 3 –Asigurarea funcționării în bune condiții a grădinilor botanice universitare, a stațiunilor didactice, a bazelor de practică și a altor infrastructuri de susținere a activităților didactice, similare bazelor de practică, din cadrul universităților, folosite pentru instruirea studenților și este implementat de Universitatea Ovidius din Constanța în perioada mai – decembrie 2021.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2439 secunde