Lansare de carte la Biblioteca Județeană Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Lansare de carte la Biblioteca Județeană Constanța

Cultură 21 Septembrie 2021 / 13:19 637 accesări

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman" Constanța organizeazăMiercuri, 22 septembrie 2021, ora 1700,în Aula Biblioteciilansarea de carte „Polifoniile sinelui", publicistică (Ex Ponto, 2021)a prozatoruluiOvidiu Dunăreanu, membru al Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România.

Redactorul-șef al celei mai importante reviste literare dobrogene,Ex Ponto, director literar alEditurii Ex Ponto,Ovidiu Dunăreanueste unul dintre prozatorii emblematici pentru literatura dobrogeană. Romanul său,Lumina îndepărtată afluviului, reprezintă un manual literar de identitatedobrogeană, în ceea ce are mai reprezentativ, mai profund, mai sensibil acest teritoriu de o frumusețe aparte.

Volumul de față adună activitatea publicistică a scriitorului, prezența sa în agora, în spațiul de discuție a ideilor literare, dar și a unei problematici mai vaste. Duhul prozatorului plutește peste acest volum, reflecția sa se încarcă de propria sa experiență de viață într-o relație armonioasă cu experiența literară, în măsură să lumineze o lume, o epocă, o literatură.

Cartea va fi prezentată deAngelo Mitchievici, Corina ApostoleanușiDiana Dobrița Bîlea.

Prezentarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

Evenimentul face parte dintr-o serie de lansări de carte care vor avea loc pe tot parcursul anului, în Aula Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman" din Constanța, promovând atât autorii Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, cât și autori prestigioși din țară.

Evenimentele organizate în cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman" Constanța sunt promovate atât pe website-ul instituției,https://bjconstanta.ro/, cât şi pe pagina de Facebook a acesteia.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.173 secunde