Lansare de carte la Biblioteca Județeană Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Lansare de carte la Biblioteca Județeană Constanța

Cultură 09 Aprilie 2022 / 09:25 968 accesări

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman" Constanța,organizeazăLuni, 11 aprilie 2022, ora 17.00, în Aula BiblioteciiJudețene, lansarea de carte aOttiliei Ardeleanu,Doze de plăcere, poezie, (Neuma, 2021).

Membră a Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România,Ottilia Ardeleanuscrie o poezie plină de energia scriitorilor generațieibeat, o poezie în care comunică direct, care captează toate acele detalii pline de semnificații ale unui cotidian înecat în rutine. Capacitatea de a observa, simțul nuanței, plăcerea de a trăi și de a simți conferă acestei poezii ceva din bucuriile simple pe care le-am uitat.

Vor prezenta cartea prof. univ. dr. habil.Angelo Mitchievici,Ovidiu DunăreanușiAna Ardeleanu. Lansarea va fi urmată de un moment muzical oferit deCorina Mihalache(chitară și voce) șiLaurențiu Marinescu(chitară și voce).

Lansarea se încheie cu o sesiune de autografe, iarOttilia Ardeleanuva răspunde întrebărilor presei.

Evenimentul face parte dintr-o serie de lansări de carte care vor avea loc pe tot parcursul anului, în Aula Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman" Constanța, promovând atât autorii Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, cât și autori prestigioși din țară.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2107 secunde