LANSARE FILM „Ovidius“ 50 de ani de la înfrățirea orașelor Constanța și Sulmona

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
LANSARE FILM „Ovidius“ 50 de ani de la înfrățirea orașelor Constanța și Sulmona
Cultură 09 Noiembrie 2017 / 12:31 1011 accesări 0 comentarii

De Ziua Dobrogei ASOCIAȚIA ECSIA SOCIAL ORG vă invită la GALA FINALĂ ”Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate Ovidius” unde va fi lansat filmul "Ovidius" 50 de ani de la înfrățirea orașelor Constanța și Sulmona. Evenimentul are loc marți 14 noiembrie de la ora 18.00 la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovschi. Intrarea este liberă, iar ținuta de gală.

”Festivalul Mondial de Arte şi InterculturalitateOvidius” este realizat de ASOCIAȚIA ECSIA SOCIAL ORG în parteneriat cu Universitatea ”Ovidius” din Constanța – singura universitate din lume care poartă numele poetului Ovidius, Primăria Oraşului Sulmona, perpetuând astfel o bună tradiţie a colaborării dintre cele două oraşe, Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”, Associazione Culturale ”Giostra Cavallereasca di Sulmona”, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Căluțul de Mare”, ASOCIAȚIA „ARTIȘTI DOBROGENI” Constanţa. Parteneri media: Neptun TV, Antena 1 Constanța, Evenimente Constanța.

Proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Coordonator proiect "Festivalul Mondial de Arte şi Interculturalitate Ovidius”

Dana Cojan

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2867 secunde