L-au bătut până l-au omorât și i-au aruncat cadavrul în pârâu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Crima de la Palazu Mic

L-au bătut până l-au omorât și i-au aruncat cadavrul în pârâu

Eveniment 09 Decembrie 2015 / 17:32 1218 accesări

După trei zile de căutări ale anchetatorilor din diferite structuri, a fost găsit cadavrul unui paznic de la o fermă din Palazu Mic. Polițiștii și procurorii au pornit o anchetă de proporții după ce au fost anunţaţi că bărbatul a dispărut, în noaptea de duminică, de la o fermă a unui cetățean italian, unde lucra ca paznic. La fermă au fost găsite puloverul plin de sânge al victimei, precum și un cuțit. Anchetatorii au avut în vedere doi suspecți, pe care i-au reținut ulterior sub suspiciunea de crimă.

S-AU ÎNCĂIERAT Surse din cadrul anchetatorilor confirmă faptul că s-a ajuns la crimă dintr-o ceartă care a escaladat în violență fizică. Paznicul a intrat într-un conflict cu un cioban din zonă, care era însoțit de un alt localnic, prieten al acestuia din urmă.

BESTIALITATE Cei doi suspecți, de 30 și 32 de ani, au recunoscut că, în noaptea crimei, în urma disputei cu paznicul fermei, s-au luat la ceartă și l-au înjunghiat cu un cuțit, ascunzându-i apoi cadavrul. Aceștia l-au târât pe câmp și l-au cărat câțiva kilometri până la pârâul în care l-au aruncat. Ucigașii au recunoscut că l-au lovit și cu o toporișcă și cu o bâtă, după care l-au bătut minute întregi până nu a mai mișcat.

UN FEL DE „MIORIȚA“ DE DOBROGEA Pompierii constănțeni au fost solicitați miercuri să intervină pentru recuperarea cadavrului din apă. Bărbatul ucis a fost găsit pe jumătate dezbrăcat în apele reci, ascuns în stuf. Suspecții sunt cercetați în stare de arest. Conflictul care a dus la crima din Palazu Mic ar fi plecat de la faptul că victima, angajată de numai câteva zile la fermă, i-a surprins pe cei doi ucigași în timp ce aceștia încercau să fure un acumulator.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1948 secunde