Lemnul „a spălat“ aproape 1 milion de euro

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Lemnul „a spălat“ aproape 1 milion de euro

Eveniment 31 Octombrie 2017 / 08:45 1973 accesări

Nu mai este niciun secret că domeniul comerțului cu material lemnos este o bancă de aur pentru băieții deștepți din industrie. S-au scurs sute de pagini de reclamații și sesizări despre cum se spală banii prin distrugerea patrimoniului verde al României. Așa că nu mai este nicio surpriză că oamenii legii au pus mâna pe o evaziune fiscală de aproape cinci milioane de lei.

În data de 31 octombrie, dimineață, polițiștii din Vâlcea au descins la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni de spălare de bani și evaziune fiscală.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea efectuează 15 percheziții, în județul Vâlcea și în București, la domiciliile unor persoane și sediile unor societăți comerciale care desfășoară activități în domeniul comerțului cu material lemnos.

Sunt efectuate 13 percheziții în județul Vâlcea și două percheziții în București, în cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, iar activitățile vizează identificarea și ridicarea de documente contabile.

Prejudiciul este estimat la 4.500.000 de lei.12
Pagina a fost generata in 0.2119 secunde