„L’Equipe” a remarcat „jocul puţin absent” al Simonei Halep

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

„L’Equipe” a remarcat „jocul puţin absent” al Simonei Halep

Sport 09 Ianuarie 2019 / 12:32 362 accesări
Simona Halep: „Nu aveam aşteptări prea mari de la mine”

Simona Halep: „Nu aveam aşteptări prea mari de la mine”

Simona Halep, ocupanta primului loc în clasamentul WTA, a pierdut, miercuri dimineaţă, în turul secund al turneului de la Sydney, prima partidă oficială susţinută în acest an, 4-6, 4-6 cu australianca Ashleigh Barty (locul 15 WTA).

Cotidianul francez „L’Equipe” a menţionat că jocul prestat de tenismena constănţeană româncei „a lăsat puţin de dorit”, în timp ce „spatele (n.r. - afectat la finalul anului trecut de o hernie de disc) i-a ţinut”.

Simona Halep a declarat că nu a simţit dureri la spate, aşteptând totuşi ziua de joi, pentru a vedea cum va răspunde organismul după efortul depus, şi a recunoscut că adversara a meritat victoria: „Este pentru prima dată când joc un meci întreg de la US Open, din toamna anului trecut. N-am fost inspirată în unele puncte foarte importante. Barty a meritat să câştige acest meci, însă şi eu am fost aproape de a mă impune. Am avut foarte multe şanse de a realiza break-ul, dar nu am putut profita. Nu aveam aşteptări prea mari de la mine. Nu mă puteam aştepta să fiu la cel mai înalt nivel în acest moment. Nu am jucat prea multe meciuri, dar de acum încolo trebuie să am mai multă încredere în mine”.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1585 secunde