Lia Olguţa Vasilescu candidează pentru… primăria Craiovei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Lia Olguţa Vasilescu candidează pentru… primăria Craiovei
Politică 08 Septembrie 2019 / 16:40 291 accesări 1 comentariu

Anunț de ultimă oră al fostului ministru al Muncii. Lia Olguța Vasilescu a anunțat la ședința Organizației Locale 1 a PSD Craiova că va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei.

Scrutinul va avea loc anul viitor. Nu este o premieră pentru Vasilescu. Aceasta a devenit cunoscută după ce a candidat în 2012 la aceeași primărie și a câștigat. Și-a reînnoit mandatul după alegerile din 2016, dar a renunțat la primărie după doar un an de mandat, în favoarea unui mandat de deputat și ministru al Muncii.

Scopul întâlnirii a fost, potrivit unui anunț făcut de către senatorul Radu Preda, de a discuta cu membrii organizației în perspectiva alegerilor pentru funcția de președinte al României. „Dezbateri, întrebări, răspunsuri și o echipă pregătită să ducă candidatul PSD în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Mult succes, nouă, tuturor în campania care nu se anunță deloc ușoară”, a scris Radu Preda pe o rețea de socializare.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

gigi 08:11:31 / 09 Septembrie 2019
la fix

Inseamna ca simte sfirsitul si se retrage in birlog,se potriveste de minune acolo in patria interlopilor,coruptiei si evaziunii fiscale

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1354 secunde