Liber la concerte!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă seară

Liber la concerte!

Divertisment 20 Noiembrie 2015 / 15:41 943 accesări

Concertele și evenimentele artistice sunt „pe alese”, în acest weekend, pentru publicul constănțean de toate vârstele. Formația Ziua Liberă va concerta sâmbătă, de la ora 20.00, în localul Cuba Bar & Club. Constănțenii dornici să asiste la un concert rock dinamic, susținut de Dan Pîrvu - chitară şi voce, Ovidiu Felipov - chitară şi voce, Varol Apselim - tobe, Costel Duzi - bass, sunt invitați la acest recital cu intrare liberă.

Folkistul Emeric Imre este un artist obișnuit al scenelor din Constanța, publicul de la malul mării fiind atras de muzica sa și de „temperamentul său artistic” ardelenesc. Artistul va fi prezent sâmbătă, de la ora 21.00, în localul Zebrano Restaurant & Bar, unde va susține un nou concert. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

De asemenea, Delia Matache este aşteptată din nou la malul mării cu nerăbdare de numeroşi adolescenţi pentru a concerta sâmbătă pe scena clubului Ego din Mamaia.

Sub numele de „Piano Love Songs & Poety”, localul Argo Pub din Constanța va găzdui duminică, de la ora 19.00, o seară cu muzică și poezie. Astfel, la pian se va afla Dorian Pîrvu, care va crea ambianța perfectă pentru recitalul poetic al Ameliei Stănescu. Pe aceeași scenă vor fi prezente și Rodica Nicoleta Stoian şi Ana Maria Anagnosti, două voci care au cântat pe scene din ţară şi străinătate şi au la activ numeroase premii. Biletele pentru acest eveniment pot fi procurate la intrare, în seara de duminică, iar prețul este de 20 de lei.

Formația Direcția 5, cunoscută pentru numărul copleșitor de concerte pe care le susține prin toată țara, se întoarce la Constanța. Trupa va susține un nou concert duminică seară, la Taverna Sârbului.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1606 secunde