Liberalii strâng semnături pentru platforma lui Cioloș

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Liberalii strâng semnături pentru platforma lui Cioloș

Politică 04 Noiembrie 2016 / 13:50 434 accesări
Liderul PNL București, Cristian Bușoi

Liderul PNL București, Cristian Bușoi

Liderul PNL București, Cristian Bușoi, a declarat vineri că membrii partidului strâng semnături pentru susținerea platformei România 100, el afirmând că dacă sunt și alte forțe politice care îl susțin pe Dacian Cioloș se pot alătura PNL într-o viitoare majoritate parlamentară.

''Strângem semnături pentru platforma lui Dacian Cioloș, România 100. (...)Sunt organizații care, fie în mediul online, chiar și în București în corturile pe care le-am avut amplasate, am invitat cetățeni să-și exprime adeziunea. Le aducem la cunoștiință acestă platformă și îi rugăm să o susțină. Cred că e foarte bine ca un număr cât mai mare de cetățeni să aibă la cunoștiință despre acestă platformă și dacă vor să o susțină pe internet în mod formal, chiar dacă o fac doar verbal, pentru că nu e strângere propriu zis. Strângem susținere mai bine zis'', a declarat Cristian Bușoi.

El a fost întrebat dacă participarea premierului Dacian Cioloș la un eveniment USR dezavantajează PNL din punct de vedere al asocierii imaginii premierului cu un alt partid.

''Nu. Nu ne dezavantajează deloc, domnia sa își prezintă în spațiul public și la reuniuni ale unor forțe cu care rezonează și cu care poate crea un parteneriat pentru că e clar în acest moment că niciun partid nu va lua 50% plus 1 în viitorul Parlament. Ne-am dori să fim în această situație, nu vom fi în acestă situație. Luptăm pentru a obține un rezultat cât mai bun și luptăm pentru locul întâi. E clar că în viitorul Parlament trebuie construită o coaliție și dacă sunt și alte forțe politice care aderă la acestă platformă ( România 100 – n.r.), dacă sunt și alte forțe politice care îl susțin pe Dacian Cioloș se pot alătura PNL într-o viitoare majoritate parlamentară și lui Dacian Cioloș și putem construi acest lucru, nu e absolut nimic care să ne deranjeze sau să ne dezavantajeze în mod evident'', a răspuns liderul liberal.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1631 secunde