Liceenii constănțeni au devenit agenți de turism

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De Ziua Mării Negre Liceenii constănțeni au devenit agenți de turism
Educație 31 Octombrie 2017 / 15:57 1156 accesări 0 comentarii

Elevii Liceului Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” Medgidia au devenit pentru o zi agenți de turism, întrecându-se să vândă cea mai bună ofertă de a petrece timpul liber la malul Mării Negre. În felul acesta au hotărât ei să serbeze Ziua Internațională a Mării Negre.

Potrivit unui comunicat de presă al instituției, elevii tuturor claselor cu specializările chimie industrială și chimie alimentară, împreună cu diriginții, prof. Smarandache Laura, prof. Bouariu Cătălin, prof. Rusu Maria, prof. Ioniță Gabriela, prof. Pestrițu Claudia, prof. Siclitaru Roxana, prof. Borandă Camelia și prof. Sandu Daniela, au marcat această zi prin organizarea unui târg turistic de promovare a litoralului Mării Negre.

Reprezentând patru agenții turistice, elevii LTDH s-au întrecut în oferte inedite de petrecere a unui sejur turistic pe litoralul Mării Negre în România, Bulgaria, Turcia și Ucraina. Pentru a atrage categorii cât mai variate de turiști, elevii au pregătit atât oferte turistice interesante și atractive, cât și alternative de petrecere a timpului liber și au împărțit pliante și fluturași cu obiectivele turistice pe care le pot vizita la malul Mării Negre. De asemenea, agențiile și-au îmbiat vizitatorii cu produse culinare tradiționale specifice zonelor turistice promovate.

La final, fiecare echipă a fost premiată cu câte o diplomă și felicitată pentru inedita promovare a Mării Negre.

Amintim că Ziua internațională a Mării Negre este sărbătorită în fiecare an, la 31 octombrie. Aceasta este data la care, în anul 1996, cele șase țări riverane Mării Negre, respectiv Bulgaria, Georgia, România, Rusia, Turcia și Ucraina, au semnat Planul Strategic de Acțiune pentru Marea Neagră, document ce conține cel mai complet set de strategii și măsuri pentru salvarea și reabilitarea Mării Negre, notează site-ul zimn.marenostrum.ro.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1688 secunde