Liceul „George Călinescu” din Constanța devine centru de examen IELTS

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Din ianuarie 2020 Liceul „George Călinescu” din Constanța devine centru de examen IELTS
Educație 07 Octombrie 2019 / 11:30 2527 accesări 0 comentarii

Liceul Teoretic „George Călinescu” din Constanța devine centru de examen IELTS din ianuarie 2020 și, în acest sens, a fost organizată activitatea „IELTS: International Opportunities Everywhere”, coordonată de profesorii Catedrei de limba engleză, prof. dr. Iuliana Vizan, prof. Daniela Enache, prof. Camelia Dochie, prof. Ramona Banias, prof. Luminiţa Dragomir, prof. Daniela Stoian şi prof. Cristiana Crivăţ.

Seminarele de prezentare au fost susținute în perioada 16 septembrie - 2 octombrie de către Elena Bîtlan, consilier IELTS, supervisor Cambridge și IELTS din partea British Council și profesor de economie și Business English la Cambridge School of Constanţa.Aceasta le-a vorbit elevilor din clasele a X-a A, a X-a B, a XI-a A și a XI-a B despre numeroasele oportunităţi din străinătate la care pot avea acces viitorii studenţi, odată cu promovarea acestui examen.

Profesorul Elena Bîtlan a punctat lucruri importante pentru viitorii studenți, cum ar fi faptul că multe ţări din străinatate, până şi Statele Unite ale Americii, cer acest examen ca parte din CV atât pentru studiul universitar, cât şi pentru emigrare. Există două tipuri de test IELTS: Academic, care ajută elevii să îşi îndeplinească aspiraţiile educaţionale în orice ţară anglofonă şi General Training, care ajută la angajarea şi emigrarea într-o ţară anglofonă.

De asemenea, în prezentare s-a subliniat faptul că, în comparație cu alte examene Cambridge cu care elevii sunt deja familiarizaţi şi care pot fi susţinute o dată sau de două ori pe an în funcţie de centrul de examinare din Constanţa, examenul IELTS oferă studenților posibilitatea de a-si alege perioada în care să susţină examenul, existând patru sesiuni de examen pe an, cu date şi locaţii convenabile.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1548 secunde