Licitaţie de 1,67 miliarde lei pentru reabilitarea litoralului românesc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Licitaţie de 1,67 miliarde lei pentru reabilitarea litoralului românesc
Social, Administrație 25 Decembrie 2019 / 17:17 1468 accesări 2 comentarii

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a lansat, pe platforma SICAP, o licitaţie în valoare de 1,67 miliarde lei, pentru reabilitarea unor părţi din litoralul românesc, în zonele Costineşti, Olimp, Venus-Aurora sau Mangalia-Saturn.

Potrivit anunţului de licitaţie postat pe SICAP, se au în vedere lucrări la componente ale sistemului de protecţie costieră pentru reducerea eroziunii şi asigurarea unui grad corespunzător de protecţie a plajelor, care, în unele zone au dispărut ca urmare a eroziunii.

„Protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Costineşti, protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Olimp, protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Jupiter-Neptun, protecţiaşsi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Balta Mangalia-Venus-Aurora, protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre in zona Mangalia-Saturn, protecţia şi reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona 2 Mai, din cadrul proiectului <Reducerea eruziunii costiere, aza II (2014-2020)>”, se arată în anunţul de pe SICAP.

În cadrul proiectului se face, între altele, lucrări de înnisipări artificiale a plajelor şi lucrări de demolare/construcţie/reabilitare a structurilor costiere pentru toate loturile.

Valoarea totală estimativă a proiectului este de peste:1,67 miliarde lei fără TVA, iar contractul este împărţit în şase loturi.

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru licitaţia care va fi una deschisă este 31 martie 2020, ora 15.00.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1344 secunde