Liderul PSD Constanţa, Felix Stroe: Guvernul Cîţu nu va rezista până la sfârşitul anului 2021

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Liderul PSD Constanţa, Felix Stroe: Guvernul Cîţu nu va rezista până la sfârşitul anului 2021

Politică 13 Februarie 2021 / 08:31 1714 accesări
Foto: facebook, Felix Stroe

Foto: facebook, Felix Stroe

Liderul organizaţiei judeţene PSD Constanţa, senatorul Felix Stroe, susţine că Guvernul Cîţu nu va rezista nici măcar până la sfârşitul anului 2021.

"Nu cred că va rezista nici măcar până la sfârşitul anului 2021", a declarat Stroe vineri, într-o conferinţă de presă, întrebat fiind dacă Guvernul Cîţu va rezista timp de 4 ani.


Felix Stroe a precizat că parlamentarii social-democraţi vor aduce amendamente la respectivul proiect de lege, după consultarea organizaţiilor PSD din ţară, buget, despre care, Preşedintele PSD Constanţa a spus că "arată groaznic, este un buget al reducerilor, al tăierilor, al austerităţii".

"Vom aduce amendamente, am declanşat toate organizaţiile noastre locale, în toată ţara. Şi acum centralizăm propunerile pentru amendamente, dar vă spun că e posibil să apară surprize (...) şi de la USR, dar şi de la PNL, (...) surprize plăcute pentru unii, neplăcute pentru alţii. Adică plăcute pentru cetăţeni, adică să treacă amendamentele pe care le propune stânga", a afirmat senatorul PSD.

El nu exclude nici eventualitatea organizării unor alegeri anticipate.

"Eventualitatea alegerilor anticipate în sensul că, poate, alături de parlamentarii PSD, cei care nu s-au legat cu lanţul de scaunul din Parlament poate vor realiza dezastrul spre care se îndreaptă ţara cu această guvernare şi, la un moment dat, printr-o moţiune de cenzură, printr-o hotărâre, printr-un vot în Parlament, se va vota dizolvarea Parlamentului"

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2162 secunde