Liderul trupei Cargo, Adi Barar, a decedat, la două săptămâni de la internarea cu Covid

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Liderul trupei Cargo, Adi Barar, a decedat, la două săptămâni de la internarea cu Covid

Eveniment 08 Martie 2021 / 09:19 853 accesări
Foto: facebook

Foto: facebook

Anunțul a fost făcut pe contul oficial al trupei rock Cargo, în această dimineață:

“Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi!
Dumnezeu să te odihnească, Adi Bărar! 15.01.1960 – 08.03.2021.
Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ Voi fi aproape de voi!”

Adrian Bărar era internat din 25 februarie la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara. Vestea dureroasă a decesului său a fost comunicată pe pagina oficială de Facebook a trupei Cargo.

În 2015, membrii trupei Cargo au primit Ordinul Cultural în Grad de Cavaler de la preşedintele Klaus Iohannis - „pentru contribuţia deosebită la promovarea muzicii rock în România şi îmbogăţirea patrimoniului acestui gen muzical” - şi au devenit cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara.

Adi Bărar s-a născut pe 15 ianuarie 1960, la Timişoara, A început să cânte la chitară încă de pe când nici nu împlinise 9 ani. În 1985 a fondat trupa rock Cargo, una dintre cele mai longevive şi mai de succes formaţii de gen din România.

Taguri articol


12