Liga de Baschet Amator Constanța, înaintea confruntărilor din Final Four

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Miercuri, în Sala Tomis, și duminică, în Sala Sporturilor, meciuri decisive

Liga de Baschet Amator Constanța, înaintea confruntărilor din Final Four

Sport 03 Aprilie 2019 / 16:05 642 accesări

Miercuri seară, începând cu ora 20.00, în sala Complexului Sportiv „Tomis” din Constanța, sunt programate semifinalele Ligii de Baschet Amator Constanța, competiție organizată de Asociația Județeană de Baschet Constanța, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și al Consiliului Județean Constanța. În penultimul act se vor disputa următoarele confruntări: Saints - Animal Pack și Axi-Team - Carp Team.

Sezonul regulat a fost câștigat de echipa Axi-Team Cernavodă, care a totalizat 26 de puncte (12 victorii și două înfrângeri). Pe locul secund s-a clasat Saints, cu 25 de puncte (11 victorii și trei înfrângeri), iar podiumul a fost completat de Animal Pack, tot cu 25 de puncte (11 victorii și trei înfrângeri).

Finalele se vor desfășura duminică, 7 aprilie, în Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 17.00.

Iubitorii baschetului constănțean știu, cu siguranță, că s-a deschis votarea pentru All Star Game 2019, eveniment care va avea loc la 19 aprilie 2019, la Cluj-Napoca. Din partea Baschet Club Athletic Constanța propunerile sunt Andrei Oprean, Alin Andrieș, Daniel Mâinea, Samuel Wasswa Berkelund și antrenorul Alexandru Olteanu pentru Team Bobe. Votul este deschis, până la 10 aprilie 2019, pe site-ul www.frbaschet.ro.12