Lionel Messi va reveni la naţionala Argentinei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Lionel Messi va reveni la naţionala Argentinei

05 August 2016 / 10:34 255 accesări

Atacantul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, în vârstă de 29 de ani, face parte din planurile noului selecţioner al Argentinei, Edgardo Bauza, pentru meciurile cu Uruguay şi Venezuela, şi va reveni asupra deciziei de a se retrage de la echipa naţională, informează cotidianul argentinian Ole.

Aceeaşi sursă notează că Egardo Bauza se va deplasa săptămâna viitoare la Barcelona pentru a îl convinge pe Lionel Messi să revină la prima reprezentativă a Argentinei.

"Pentru mine, echipa îl include şi pe Messi. Este ceea ce vreau să fac, să ajung la el şi să vorbesc cu el despre fotbal. Sper că discuţia pe care o voi avea cu Messi să-l determine să-şi continue cariera la naţională. Vreau să-i spun că el face parte din proiectul meu", a spus Bauza, la preluarea postului de selecţioner, într-un interviu acordat postului TyC Sports.

Lionel Messi şi-a anunţat retragerea din selecţionata Argentinei, la doar 29 de ani, după înfrângerea suferită la loviturile de departajare, scor 2-4, în faţa reprezentativei din Chile, în finala de la Copa America 2016.

În prezent, Messi se pregăteşte pentru sezonul 2016-2017 alături de coechipierii de la FC Barcelona. Campioana Spaniei va disputa, sâmbătă, pe stadionul Wembley, un meci de pregătire cu Liverpool.12
Pagina a fost generata in 0.5317 secunde