Lista completă a evenimentelor din Mamaia din acest weekend!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Distracție pentru toate gusturile

Lista completă a evenimentelor din Mamaia din acest weekend!

Divertisment 18 August 2016 / 19:43 1097 accesări

Luna august este cea mai aglomerată din acest an, iar pentru miile de turiști care sunt pe litoral, sunt organizate numeroase evenimente în fiecare sfârșit de săptămână. Stațiunea Mamaia se pregătește să găzduiască renumitul festival de muzică “Sunwaves20”, pentru care, vară de vară, mii de turiști din toată lumea consumă serviciile de pe litoral. Evenimentul se va desfășura în perioada 19 - 21 august, în Mamaia Nord. Zeci de DJ renumiți vor oferi 3 zile întregi de muzică. Printre cei care îi vor încânta pe participanți cu muzica lor se numără Carl Cox, Dubfire, Mahony, Petre Inspirescu, dar și mulți alții.

STRONGMAN, LA A VI-A EDIȚIE

Pe 20 august, Asociația Sportivă ”Omul de fier” în parteneriat cu Asociația Litoral - Delta Dunării organizează competiția destinată celor mai puternici bărbați din România, Strongman Mamaia, ce se va afla la ediția cu numărul 6. Cei mai puternici bărbați din România alături de invitați speciali din Republica Moldova, Serbia și Anglia se vor întrece în 5 probe de forță. În acest an, publicul va avea parte de numeroase surprize pe care le va putea ”gusta” în fiecare pauză dintre probele de Strongman.

FESTIVALUL VERII 2016 - CARUSELUL COOLTURAL

Continuă periplul cultural care a atras până acum zeci de mii de spectatori în Piațeta de la Casino, transformând Mamaia acestei veri într-o destinație cu adevărat culturală. Săptămâna aceasta, organizatorii îi așteaptă, începând cu ora 20.00, cu momente de cea mai bună calitate, de distracție pentru copii, teatru și muzică excelentă pentru toate gusturile, de joi, 18 august, până duminică, inclusiv.

”O VARĂ DE POVESTE” PENTRU COPII

După ce, în perioada 14 iulie - 4 august, seria de evenimente dedicate copiilor “O Vară de Poveste”, concept lansat de către Asociația Litoral - Delta Dunării, a avut un real succes și a reușit să strângă mii de turiști în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, evenimentul continuă în toată luna august, în fiecare joi. Astfel, până pe 1 septembrie, copiii se pot întâlni cu eroii ori cu personajele preferate din poveștile pentru copii sau din desenele animate, stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță devenind astfel tărâmuri de poveste pentru cei mici.

ACTIVITĂȚI ECVESTRE LA COMPLEXUL MUZEAL DE ȘTIINȚE ALE NATURII

Vineri, 19 august, clubul de echitație Arena Eqcvestria, din cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii, va fi epicentrul manifestărilor ecvestre pe litoral. Arena Eqcvestria își va deschide porțile începând cu ora 10.00, iar publicul va putea viziona expoziții de mașini de epocă, fotografii și picturi, articole handmade, harnașamente și echipamente de călărie. Antrenorii Arena Eqcvestria vor susține lecții de dresaj și călărie pe tot parcursul zilei, pentru vizitatorii centrului de echitație. Începând cu ora 17.30, Arena Eqcvestria a pregătit un program complex, cu acrobații, voltije, dresaj la coardă, dresaj de înaltă școală, cascadorii călare.

Weekend-ul nu este complet fără petrecerile renumite și de succes din cluburi, care țin turiștii până în zori și îi fac martorii celui mai spectaculos răsărit de pe litoral. Pe plajă sau pe piscină, artiști și DJ renumiți vor face atmosferă în cluburi. Hotelurile și restaurantele din Mamaia organizează, de asemenea, concerte, evenimente gastronomice, degustări.12
Pagina a fost generata in 0.1849 secunde