LITORAL! MĂSURĂ RADICALĂ în cazul Zorbas Taverna din Neptun! Vezi detalii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
S-a obstrucționat controlul, a ieșit cu bătaie LITORAL! MĂSURĂ RADICALĂ în cazul Zorbas Taverna din Neptun! Vezi detalii!
Social 03 August 2018 / 15:24 8635 accesări 11 comentarii

Scandalul fără precedent din stațiunea Neptun, la o verificare a comisarilor Protecției Consumatorilor Constanța, nu a fost fără urmări, așa cum de altfel era și firesc.

S-a emis decizia nr. 8 din 3.08.2018, fiind dispusă măsura complementară de închidere DEFINITIVA a unității ZORBAS TAVERNA din Neptun, a anunțat comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu. Tot oficialul a declarat că a fost și sancționat cu 30.000 de lei pentru obstrucționarea controlului și câte 10.000 de lei pentru depozitare și proceduri periculoase.

Cotidianul nostru arată, pe 1 august, cum, mai ceva ca în junglă, așa a ajuns România în 2018. Organele de control au ajuns să fie luate la șuturi, la propriu, de către reprezentanți ai societăților comerciale, atunci când nu le convine ceva.

Un scandal fără precedent a avut loc la Neptun, la terasa Zorbas. Scandalul a fost de neimaginat: "Am fost îmbrânciți, s-au spart sticle. Am un dinte spart..", spunea în urmă cu câteva zile, comisarul șef adjunct al Protecției Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu.

"Am fost bătut de trei bărbați, am pierdut șirul cine și cum. Ne-au smuls telefoanele", a adăuga șeful Protecției Consumatorilor. „Cel care îmi interzice să filmez (și unul dintre agresori) este patronul locației“, spunea Constantinescu, referitor la filmările făcute publice.

În acest caz, Poliția face cercetări pentru ultraj.

Loading...

11 comentarii

Marian 17:22:48 / 03 August 2018
Abuzuri

Ca pe vremea comunistilor.Un om, un organ de stat, care are drept de viata si de moarte asupra celorlalti ,multi dar prosti. Asta inseamna ca oricare din societatile din tara pot fi inchise de organele statului fara anchete,fara drept de coment. Stiu ca voi fi acum injurat de multa lume ,dar ,inainte sa injurati si sa dati cu piatra gaditi-va putin daca ceea ce se spune in articol este 100% legal si daca proprietarul ala de terasa care l-a atacat pe Horia poate sa dea in judecata statul Roman, are sanse sa castige ,si daca da cine va plati dedpagubirile ? Ca eu cred ca daca statul pierde tot noi restul ,multi si prosti ,o sa platim iar Horia o sa stea linistit in biroul sau stiind ca poate sa inchida orice afacere ,singurul lucru de care are nevoie fiind ,cativa agitatori care sa starneasca lucrurile .

Răspunde | Raportează | | |-11
klm 18:08:25 / 03 August 2018
Pentru Marian

Ce m-as bucura sa maninci odata pe la una din terasele astea insalubre si sa dea cufureala peste tine, sa vedem apoi, mai gîndesti asa?

Răspunde | Raportează | | |+6043
eva 22:55:58 / 03 August 2018
Pentru Marian

Si mie imi suna a abuz. Am vazut fotografii care efectiv m-au socat, din locatii unde s-au mai facut controale, si despre care am citit ca si-au reluat activitatea. Cred ca sunt multe restaurante care ar fi trebuit sa fie inchise definitiv. De ce doar acesta? Doar pentru ca s-au luat la bataie?

Gelu 09:51:01 / 04 August 2018
Bine cu controalele

Daca ar fi fost in regula,patronul putea nu sa se opuna controlului,ba chiar sa faca misto' de cei de la OPC indemnandu-i sa-si faca treaba si sa nu-i ia in seama,eventuall sa puna pe cineva sa urmareasca ca aia de la OPC sa nu fure o furculita,ceva. Cum patroncahe era cu muscoiul lpe basca,a facut scandal tiganesc. Nu a nici un abuz sa controlezi in folosul clientilor,de obicei niste hamesiti fara discermanant,care ajung in spitale intoxicati,majoritatea pentru ca nu dau importanta decat indoparii,infulecarii .

Răspunde | Raportează | | |+994
VINTILA 10:28:30 / 04 August 2018
"PATRONULUI DE TERASĂ

Un impostor, pretins patron de terasă, încerca să facă valuri prin presă, sărind în apărarea agresorilor din Neptun şi blama într-o manieră golănescă, specifică birtaşului de mahala pe cei care erau de acord cu sancţionarea bătăuşilor.... Fără să intru într-o polemică cu respectivul individ, la nivelul căruia orice om cu scaun la cap nu se coboară, i-am transmis câteva rânduri, la o oră târzie, fără să realizez că respectivul adormise beat cu capul pe masă şi se visa în continuare patron de terasă. Presupun că este treaz la ora asta şi roagă pe cineva sa-i lectureze respectivele rânduri: Atenţie mare, de la un spital de boli nervoase, a reuşit să evadeze un nebun periculos, care amestecă prafurile cu bronzul dintr-o pungă şi combinaţia e năucitoare…. Aciuat pe lângă vre-o terasă de vară, supravieţuieşte din mila chelnerilor care, la închiderea localului, îi mai dau niscavai resturi rămase de la clienţi şi bucuria nebunului este deplină atunci când mai scurge câte o sticlă rămasă prin frapiere. Din păcate atunci începe să o ia razna şi în paranoia lui visează: în ultimul vis pe care l-a avut zăcând prin boscheţii din Neptun, lângă terasa Zorbas se făcea că el însuşi este patron de terasă, că s-a împrumutat de cateva zeci de mii de euro să-şi deschidă o afacere şi că acum este jefuit de şpăgarii de la stat, care culmea îi pretind lui, nebunului să respecte normele igienico-sanitare, elementare pentru orice cîrciumă. Doamne Fereşte, trebuie să fie şi ei nebuni de-a dreptul cei care ar credita o astfel de poznă a naturii… Crizat, se simte solidar cu toţi patronii care sunt „tigani sau makidoni sau polonezi sau ce cacat vrei tu” (citat după nebun), atacă organele de control, pe cei care au altă opinie decât a sa, inclusiv postul T.V. Antena 3, el incapabil să scrie un rând sau două intr-o manieră coerentă. Şi acum o să vă răspund la marea nedumerire : dacă-i nebun cum scrie la ziar? Foarte simplu: vre-o doi ciraci de la hashtag resist cu care nebunul în cauză defila prin târg astă iarnă i-au pus ei gândurile pe hârtie. Doar că tel maitre, tel valet, ei au în plus un mare mare adversar: gramatica limbii române, lucru mai mult decât evident, dacă citeşti comentariul nebunului, fan a lui Săndel din Bucureşti care atacă bătrânii cu boxul prin Bucureşti şi se leagă de felinare strânbându-se la trecători. Deci, dragi cititori, lăsaţi nebunul patron de terasă în „legea” lui, se linişteşte destul de repede, energia aurolacilor e de scurtă durată…. LECTURĂ PLĂCUTĂ, „PATROANE”!

Răspunde | Raportează | | |+973
Marius 17:30:45 / 04 August 2018
Pentru klm

Anul trecut țineau sacii cu cartofi in wc.Bine au făcut!

Răspunde | Raportează | | |+991
Cristian 10:16:30 / 05 August 2018
Pentru Marian

...esti "patron"de terasă pe litoral, mai mult ca sigur

Răspunde | Raportează | | |+991
Binea făcut jegoșilor 12:29:00 / 05 August 2018
La mai multe taverne împuțite închise

Bine le-a făcut la jegoșii ăia cu taverna lor, litoralul s-a umplut de bojdeuci conduse cu manageri de rahat care vor banu repede și îi doare undeva de drepturile clienților. Und se spală pe cap , acolo prăjesc semințe afaceriștii sulii. Nu trebuie bătut un comisar pt a închide un lupanar de-ăla , trebuie verificate și închise și altele, pe mizeria care-o ascund în bucătării, acolo unde muncesc tot felu de sclavi fără contract de muncă. Felicitări comisarilor OPC

Răspunde | Raportează | | |+992
Sictir Popescu 12:31:41 / 05 August 2018
Pentru Adi Popescu

Adi Popescu, ai sictir, Tu pt cine scrii acilea? Ți-a dat jegurile alea să sugi ceva? Dacă era OK, animalul care conducea taverna nu se opunea controlului cu bătaia. Aici comisarii au fost de partea legii iar el un ilegalist.

Răspunde | Raportează | | |+991
POMPILICĂ 18:02:01 / 05 August 2018
Pentru Marian

Măi Mariane, măi băiatule, stai liniştit că nu te înjură nimeni, mai mult eşti chiar simpatic când singur recunoşti că eşti prost. Dar dacă tăceai, filozof rămâneai şi nu avea nimeni absolut cu un prost care îşi vede de prostia lui în linişte, discret şi nu se amestecă în lucruri care nu-l privesc, aşa ca musca în ciorba din tavernă. Măi băiatule, habar nu ai tu câtă grijă acordau autorităţile din vremea comunismului stării de sănătate a populaţiei, ce curăţenie găseai în toate unităţile de alimentaţie publică şi cum veghea Sanepidul la respectarea tuturor normelor de igienă din restaurante, baruri, linii de autoservire etc… Dacă afirmi că era rău, ai dreptate, eşti prost! Măi Mariane, măi băiatule, tu ai auzit vre-o dată de libertatea presei, şi dacă da, cum poţi măi băiat fără minte să scrii tu „ce se spune in articol este 100% legal” Păi ce vrei măi om fără minte, să se reintroducă cenzura presei (dacă ştii ce-i aia) şi articolele care-i încriminează pe cîrciumarii împuţiţi să fie interzise? Măi simpaticule, în prostia ta (tu ai scris-o, te-ai întrebat de ce omul tavernei nu a dat vre-o replică în presă cu privire la cele relatate? Sunt atâtea ziare în care putea s-o facă… Tu ai „ consumat” ceva? Cum adică „un om, un organ de stat, care are drept de viata si de moarte asupra celorlalti, multi dar prosti? ” Da ce-i aici prostule, ISSIS, Uganda, Coreea de Nord? Mă dezamageşti foarte tare şi aproape îmi pare rău că am pierdut timpul cu tine… Da, aşa sun eu băiat bun mi-e milă de proşti! Prin urmare îţi dau şi un sfat: decât să te faci de râsul lumii şi prin presă, mai bine i-a legătura cu Eva, la care- i sună abuzurile şi faceţi o listă cu multe restaurante care ar fi trebuit sa fie inchise definitiv nu doar acesta unde patronul s-a arătat mare amator de king boxing. Dar atât să faceţi şmechere, nu mai mult, că prost prost dar te duce capul, ceea ce lui Eva îi sună a abuz.

Răspunde | Raportează | | |+991
Alexandra 21:08:19 / 05 August 2018
Linisteeee!

Marian a ascultat de sfatul primit si e in vizita la Eva... Nu mai comenteaza nimic, si bine fac, se tin de giumbuslucuri, dragii de ei!

Răspunde | Raportează | | |+992

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2134 secunde