LITORAL! MĂSURĂ RADICALĂ în cazul Zorbas Taverna din Neptun! Vezi detalii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
S-a obstrucționat controlul, a ieșit cu bătaie LITORAL! MĂSURĂ RADICALĂ în cazul Zorbas Taverna din Neptun! Vezi detalii!
Social 03 August 2018 / 15:24 9047 accesări 11 comentarii

Scandalul fără precedent din stațiunea Neptun, la o verificare a comisarilor Protecției Consumatorilor Constanța, nu a fost fără urmări, așa cum de altfel era și firesc.

S-a emis decizia nr. 8 din 3.08.2018, fiind dispusă măsura complementară de închidere DEFINITIVA a unității ZORBAS TAVERNA din Neptun, a anunțat comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu. Tot oficialul a declarat că a fost și sancționat cu 30.000 de lei pentru obstrucționarea controlului și câte 10.000 de lei pentru depozitare și proceduri periculoase.

Cotidianul nostru arată, pe 1 august, cum, mai ceva ca în junglă, așa a ajuns România în 2018. Organele de control au ajuns să fie luate la șuturi, la propriu, de către reprezentanți ai societăților comerciale, atunci când nu le convine ceva.

Un scandal fără precedent a avut loc la Neptun, la terasa Zorbas. Scandalul a fost de neimaginat: "Am fost îmbrânciți, s-au spart sticle. Am un dinte spart..", spunea în urmă cu câteva zile, comisarul șef adjunct al Protecției Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu.

"Am fost bătut de trei bărbați, am pierdut șirul cine și cum. Ne-au smuls telefoanele", a adăuga șeful Protecției Consumatorilor. „Cel care îmi interzice să filmez (și unul dintre agresori) este patronul locației“, spunea Constantinescu, referitor la filmările făcute publice.

În acest caz, Poliția face cercetări pentru ultraj.Pagina a fost generata in 0.1231 secunde