Liviu Dragnea cere congres extraordinar în PSD

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Liviu Dragnea cere congres extraordinar în PSD
Politică 14 Februarie 2018 / 16:10 670 accesări 3 comentarii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv, că va propune convocarea Congresului extraordinar al partidului în luna martie. Cu această ocazie, va cere şi un vot de reconfirmare a sa ca lider al PSD, informează news.ro. „La acest congres, şi cei care au făcut scrisori să le afirme şi să le susţină”, a mai afirmat liderul PSD. Dragnea a precizat că la acest congres nu va fi desemnat şi candidatul partidului la Preşedinţie. El a spus însă că va fi redefinit programul de guvernare. „Vreau să redefinim programul de guvernare, vreau să eliberăm societatea românească de presiunile pe care le pun grupurile ilegitime, să ne implicăm în democratizarea societăţii româneşti, vreau să angajăm PSD în cel mai ambiţios program de dezvoltare pe termen lung”, a declarat Liviu Dragnea.

Taguri articol
Loading...
loading...

3 comentarii

cta 10:24:10 / 15 Februarie 2018
fereasca dumnezeu

asta vrea sa o ta pe urmele celuilalt oltean sinistru si sfertodoct

Nelu 13:42:47 / 15 Februarie 2018
La subiect

Penalul României hoțul hoților cu avere din ...avans lichidare bonuri de masa de la bugetari. Hooooooo

Panseluta 15:38:46 / 15 Februarie 2018
Mesajul acestui condamnat penal trebuie citit printre randuri ...

... " redefinirea programul de guvernare" = scoaterea din acest program a tuturor promisiunilor pe care ei stiu bine ca nu le pot onora, cum ar fi autostrazile, spitalele regionale sau mega-spitalul republican ... " vreau să eliberăm societatea românească de presiunile pe care le pun grupurile ilegitime" = vrem sa furam in liniste ... "democratizarea societăţii româneşti" = tampirea populatiei cu ajutorul mai multor posturi tv gen latrina 3 si rtv ... iar despre programul de dezvoltare pe 25 de ani, este doar momeala necesara pentru ca cei care inca mai cred ca psd-ului ii pasa de Romania sa voteze aceasta gasca de penali

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2002 secunde