Liviu Dragnea, citat la DNA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Liviu Dragnea, citat la DNA

Dragnea este citat astăzi pentru inculpare în dosarul cu Tel Drum
Politică 26 Iunie 2020 / 10:31 2232 accesări

Liviu Dragnea:Sunt citat la DNA,în dosarul cu Tel Drum. Brusc, după 3 ani, e pus din nou pe tapet, cupuțin înainte de campanie. Ce vorbeam de laînceput. Începiar discuțiile și dezbateriledespre acestdosar. Dacămă întrebi de ce sunt acuzat, nu preaștiu. Era vorbade douădrumuri făcute cu banieuropeni.

Amînțeles că a rămas doar un drumîn dosar. Drumurile există.În mandatul meu s-au făcut două drumuri importante pentru acel județ. Acolo se știa in 2000, când am venit președinte al CJ, nu era niciun drum în firea lui. Toată lumea când trecea cu mașinamă înjura, pentru că erau pline de gropi. Lucrurile s-au schimbat. Sunt două drumuri pe care se circulă și banii europeniau fost folosiți pentru ele.

În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub urmărire penală sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanţi ai firmei Tel Drum.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1514 secunde