Liviu Dragnea îşi va executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova, în regim închis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Liviu Dragnea îşi va executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova, în regim închis
Justiție 18 Iunie 2019 / 13:55 349 accesări 0 comentarii

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, va executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova, în regim închis. Decizia a fost luată de comisia penitenciarului, întrunită marţi, au declarat surse din cadrul unităţii de detenţie.

Potrivit aceloraşi surse, Liviu Dragnea ar putea să treacă la regim semideschis după executarea unei cincimi din pedeapsă. După această perioadă, comisia se va întruni din nou pentru a decide în ce unitate continuă Dragnea executarea pedepsei, însă Penitenciarul Rahova nu are regim semideschis. De altfel, fostul preşedinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenţie la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia şi cei apropiaţi să-l poată vizita mai ușor.

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova, după ce judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2111 secunde