Localitatea Saraiu este prima localitate din județul Constanța care intră în carantină

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Localitatea Saraiu este prima localitate din județul Constanța care intră în carantină

Eveniment, Administrație 26 Martie 2021 / 20:40 1261 accesări

Localitatea Saraiu, cu o incidenţă cumulată a cazurilor de COVID-19 de 10,89 la mia de locuitori, va intra în carantină începând cu 27 martie, ora 12,00, a propus vineri Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, propunere ce a primit avizul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

În judeţul Constanţa, în afara comunei Saraiu, alte opt localităţi, printre care şi municipiul Constanţa, au o incidenţă a cazurilor de coronavirus de peste 4/1.000 de locuitori, urmând ca în acestea să fie aplicate prevederile hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) din 25 martie.

Rata incidenţei cumulate a cazurilor de COVID-19 înregistrată vineri, pe baza situaţiei din ultimele 14 zile, este în judeţ de 3,88 la mia de locuitori iar în municipiul Constanţa, de 5,84/1.000.

Premierul Florin Cîţu a anunţat, joi, la finalul şedinţei de Guvern, că Executivul a adoptat mai multe decizii care vor ajuta la reducerea pandemiei de COVID-19.

  • La o incidență de peste 4 la mie, în zilele de weekend (vineri, sâmbătă, duminică), circulația e permisă până la ora 20, iar operatorii economici pot rămâne deschiși până la ora 18.
  • La o incidență de peste 7,5 la mie, circulația persoanelor este permisă doar până la ora 20 toată săptămâna, iar operatorii economici rămân deschiși până la 18 la fel, toată săptămâna.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.225 secunde