Locații neobișnuite pentru secții de vot: teatru, poliție, agenții fiscale, hoteluri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Locații neobișnuite pentru secții de vot: teatru, poliție, agenții fiscale, hoteluri

Administrație 10 Decembrie 2016 / 12:36 539 accesări

Mai multe secţii de vot sunt amenajate în case parohiale din ţară, într-un bazin olimpic, într-o autogară, la teatru, în magazine sătești şi în casele oamenilor.

Alegătorii din județul Constanța sunt aşteptaţi să voteze duminică în 554 de secții de votare, aceste fiind organizate, pe lângă unități de învățământ, cămine sau centre culturale și săli de sport, și în incinta unor teatre, foste sedii CAP, vile și hoteluri ori societăți comerciale.

Astfel, în municipiul Constanța, au fost organizate secții de votare în școli ajutătoare, la Teatrul Fantasio și Agenția Fiscală, dar și la Palatul Copiilor, Căminul de pensionari de pe strada Unirii și Centrul județean de resurse şi asistență educațională, inclusiv la o vilă din stațiunea Mamaia, în timp ce în Mangalia și Medgidia oamenii vor merge să voteze în baze și cluburi sportive, sediile unor societăți, hoteluri, fundații pentru tineret și, la Medgidia, chiar și la o persoană fizică.

Tot în județ mai sunt amenajate secții de vot la sediul Poliției Locale din Eforie Sud și la Hotelul Traian din Eforie Nord, la Centrul permanent pentru persoane abuzate și la Centrul permanent de îngrijire persoane în vârstă din Hârșova, la Coloana auto - Ecoterm, Dispensarul nr.2, Clubul Sindicatului Petrochimistul, Casa de Căsătorii dar și Clubul Pensionarilor din Năvodari, precum si la Spitalul de Ftiziologie din localitatea Agigea.

Totodată, în comuna Deleni, secții de vot au fost organizate și în foste sedii CAP.

În județul Constanţa sunt înregistrați cu drept de vot 628.935 de cetățeni, între care mai mult de o treime din numărul alegătorilor - 268.680 - au reședința în municipiul Constanța.12
Pagina a fost generata in 0.2136 secunde