Locuri de joacă reabilitate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanța Locuri de joacă reabilitate
Administrație 11 Iunie 2019 / 14:14 276 accesări 0 comentarii

După amplasarea elementelor de joacă și reabilitarea zidului care împrejmuiește spațiul de joacă de pe aleea Daliei din Constanța, marți s-au făcut ultimele pregătiri pentru turnarea covorului de cauciuc. Mai exact, este vorba despre un covor antitraumă, turnat în 3 straturi. Primul strat va avea o grosime de 3 cm și va fi compus din granule de ciuciuc reciclat pentru atenuarea șocurilor. Peste acesta se va turna un strat de uzură de 1 cm, iar stratul final va fi din granule EPDM, granule colorate din cauciuc reciclat. Este un sistem permeabil, care nu creează praf și care este creat pentru ca cei mici să se poată juca în siguranță. După turnarea covorului, lucrările vor continua și la celelalte spații destinate copiilor, unde au fost amplasate elementele de joacă noi și au fost reparate cele vechi.

Până când vor fi gata însă, reprezentanții Primăriei Constanța reînnoiesc apelul către toţi locuitoriii oraşului pentru a nu folosi locurile de joacă în curs de amenajare, în vederea evitării riscului unor eventuale accidentări.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3895 secunde