Locurile de joacă din Constanța intră în reabilitare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Locurile de joacă din Constanța intră în reabilitare
Administrație 26 Aprilie 2017 / 17:21 2534 accesări 1 comentariu

Începând din vara acestui an, spațiile de joacă din municipiul Constanța vor intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Potrivit Primăriei Constanța, municipalitatea a alocat peste 10 milioane de lei pentru modernizarea a 63 de spații de joacă. Reprezentanții administrației locale spun că reabilitarea locurilor de joacă ar fi trebuit să înceapă mai demult, dar întârzierile au fost cauzate de modificările aduse legislației din domeniul urbanistic. „Lucrările vor fi demarate de îndată ce vor fi finalizate documentațiile privind obținerea autorizațiilor de construire și licitațiile pentru achiziția materialelor necesare lucrărilor de investiții“, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța. Pentru a preîntâmpina eventualele situații neplăcute, conducerea administrației locale spune că va lua măsurile necesare în vederea efectuării procedurii de achiziție a lucrărilor de reparare sau dezafectare, după caz, însă numai pentru locaţiile care nu au fost incluse în proiectul de reamenajare sau care nu intră în prima etapă a acestuia. În ceea ce priveşte amenajarea unor locuri de joacă noi, administrația locală informează că au fost identificate 20 de locaţii, pentru care au fost aprobate fonduri de la bugetul local din acest an.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Om 22:36:59 / 26 Aprilie 2017
Parcurile !

Să nu uitați ! Așa, ați promis și că veți schimba microbuzele cu autobuze și minibuse și nu se vede, nu se aude nimic, doar minciuni , că nu costă nici un ban ?! Trotuarele, parcurile, drumurile.............., toate și totul sunt : jalnice, jeg mult și mizerie multă ! URușineeeeeeee celor aleși, votați de naivii acestui oraș, care acum stau la cozile kilometrice pentru a primi tichete de transport în comun, când în București, oamenii amărâți circulă cu autobuzele doar prezentând buletinul de identitate, fără tichete și fără ca să mai stea la cozile constănțene, asta-i respectul guvernanților locali pentru bătrâni Constanței, care bătrâni au muncit la timpul potrivit și acum se chinuiesc stând pentru nerespectarea lor, de către primarul făgădău decebal și consilierii locali din CONSTANȚA, rușine să vă fie !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2662 secunde