Loto... magic! O bilă cu două numere diferite şi o explicaţie complicată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Loto... magic! O bilă cu două numere diferite şi o explicaţie complicată
Eveniment 09 Octombrie 2017 / 16:11 2254 accesări 1 comentariu

Nu, nu e nicio mânărie. E doar vrajă! O vrajă sau, mai bine zis, o iluzie optică şi care a implicat Loteria irlandeză într-un scandal incredibil. La extragerea de sâmbătă, milioane de spectatori au văzut că o bilă avea imprimată pe ea două numere diferite. Bila respectivă avea numerele 33 și 38, arată Mirror. „Loteria Națională îi asigură pe jucători de integritatea Lotto Plus 1. În timpul filmărilor, o reflectare a luminii a creat o iluzie și unii jucători au crezut că există două numere diferite pe bila 38. Nu a fost cazul. Greutatea, dimensiunea bilelor și numerele sunt strict controlate înainte de fiecare extragere”, a declarat purtătorul de cuvânt al loteriei irlandeze. Hm! Să-l credem?

Taguri articol

1 comentariu

Toma 10:21:12 / 10 Octombrie 2017
Minarii universale

Minarii ca si la noi. Daca va intereseza cum se procedeaza cautati explicatiile profesorului de la ASE Bucuresti, date acum citiva ani. Totul este sub control, nu e vorba de nici un hazard. Iese ce trebuie si unde trebuie. Ca la votare. Daca am vrut informatizare trebuie sa suportam si consecintele negative.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2103 secunde