LPF a solicitat cluburilor să adopte o conduită de maximă responsabilitate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern

LPF a solicitat cluburilor să adopte o conduită de maximă responsabilitate

Sport 17 Iulie 2020 / 14:56 207 accesări

Vineri, 17 iulie 2020, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a trimis celor 14 cluburi membre adresa cu numărul 447, semnată de Secretarul General Justin Ștefan, prin care reiterează rugămintea ca fiecare entitate sportivă să continue să acorde o atenție sporită stării de sănătate în condițiile în care au apărut șase noi cazuri de infectare cu COVID 19.

Din cauza faptului că situația generează dificultăți evidente în programarea calendarului competițional, și așa foarte încărcat, LPF cere cluburilor să adopte o conduită de maximă responsabilitate.

În sensul respectării cu strictețe a regulilor de autoizolare a întregului lot de jucători, a staffului tehnic și a tuturor celor implicați direct în viața echipei în aceste zile atât de importante pentru încheierea cu bine a celui mai greu sezon din istoria fotbalului nostru.

LPF face un apel la conștiința jucătorilor, la luciditate și la realizarea faptului că limitarea deplasării acestora în afara domiciliului și a locurilor de antrenament a devenit o necesitate, în condițiile date.

În această perioadă fierbinte, atât la propriu cât și la figurat, LPF subliniază că respectarea regulilor stabilite de comun acord este echivalentă cu supraviețuirea în condițiile unui timp care a rămas și puțin și, deseori, și plin de provocări neașteptate.

Să le depășim fiind uniți și respectând regulile, respectându-ne profesia fiecare!

Cu gratitudinea faptului că am fost și am rămas o familie, cea a fotbalului de primă ligă, LPF subliniază că grija pentru sănătate e de fapt, grija pentru un viitor în demersul nostru comun.12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.1668 secunde