LPF solicită punctele de vedere ale cluburilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 LPF solicită punctele de vedere ale cluburilor
Sport 18 Mai 2020 / 22:51 410 accesări 0 comentarii

În vederea finalizării sezonului 2019-2020 din Liga 1, cluburile din primul eşalon al fotbalului românesc au termen până marţi, 19 mai, la ora 15.00, să-şi exprime punctul de vedere referitor la modul în care se va finaliza actualul sezon competiţional.

„Liga Profesionistă de Fotbal a comunicat astăzi (n.r. - luni, 18 mai) celor 14 cluburi membre adresa Federaţiei Române de Fotbal din data de 15 mai 2020. Am solicitat cluburilor să ne comunice până mâine, 19.05.2020, la ora 15.00, puncte de vedere cu privire la modul de finalizare a actualului sezon competiţional, numai în eventualitatea în care vor exista cazuri de jucători depistaţi pozitiv cu virusul Sars-CoV 2 în faza de reluare a antrenamentelor sau după începerea competiţiei, şi cu respectarea expresă a obiectivului de disputare a tuturor partidelor rămase de jucat în actualul sezon competiţional. Totodată aşteptăm punctul de vedere al fiecărui membru LPF cu privire la necesitatea adoptării unor sancţiuni disciplinare pentru nerespectarea prevederilor Protocolului medical privind reluarea antrenamentelor”, este comunicatul postat pe site-ul oficial al LPF.

Vineri, 15 mai, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat „Protocolul medical pentru reluarea antrenamentelor”.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1685 secunde