„Luceafărul” - spectacol de poezie și dans de Ziua Culturii Naționale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Luceafărul” - spectacol de poezie și dans de Ziua Culturii Naționale
Cultură 12 Ianuarie 2018 / 14:09 469 accesări 2 comentarii
Sursa foto: .teotrandafir.com

Sursa foto: .teotrandafir.com

Teatrul de Stat Constanța marchează, luni, 15 ianuarie, Ziua Culturii Naționale printr-un spectacol de poezie și dans intitulat „Luceafărul”. Spectacolul va începe la ora 19.00 și o va avea ca protagonistă pe actrița Luiza Sarivan. Ea va fi acompaniată de balerina Louise Chapovaloff, din Franța, și de balerinii Cosmin și Mihai Adrian, cunoscuți publicului și pentru participarea, până în finală, la show-ul de televiziune „Românii au talent”. Intrarea la spectacol este gratuită, în limita locurilor din sală. Conform Legii nr. 238 din 7 decembrie 2010, ziua de 15 ianuarie a fost aleasă ca Zi a Culturii Naționale, reprezentând data nașterii poetului național al românilor, Mihai Eminescu (1850 - 1889). Ziua Culturii Naționale este, totodată, o zi de reflecție asupra culturii române, în general, a esenței românismului din sufletul fiecăruia dintre noi.

loading...

2 comentarii

un spectator 09:46:22 / 13 Ianuarie 2018
Ăsta e spectacol de teatru la Teatru?!?

Pare că e o serbare la o școală oarecare. Cât vă costă chestia asta? Și nu vă e rușine?

Lucica 15:26:58 / 14 Ianuarie 2018
VA PLACE SA CITITI

Va place sa cititi cite putini n fiecare zi si in acelas timp sa cistigati?Cereti informatiile pe care vi le oferim GRATIS.Proiect B:in ajutorul tuturor romanilor de pretutindeni.Se lucreaza 2ore pe zi.,de acasa ,la calculator,telefon.Pentru a avea acces la informatii va rugam instalati:word,pdf,emai,internet.Detalii mai multe la adresa de email: lucicamiron12@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2773 secunde