Lucian Netejoru, un nou mandat la Inspecţia Judiciară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Lucian Netejoru, un nou mandat la Inspecţia Judiciară
Justiție 15 Mai 2019 / 16:01 284 accesări 0 comentarii
Lucian Netejoru a obţinut postul de inspector-şef al Inspecţiei Judiciare cu punctajul maxim de 100 de puncte

Lucian Netejoru a obţinut postul de inspector-şef al Inspecţiei Judiciare cu punctajul maxim de 100 de puncte

Plenul CSM a validat, în urma dezbaterii din plenul de miercuri, rezultatul concursului pentru ocuparea funcţiei de şef al Inspecţiei Judiciare, Lucian Netejoru obţinând, astfel, un nou mandat la conducerea instituţiei, au declarat surse din Consiliu.

Surse din cadrul CSM au declarat că a fost validat rezultatul concursului pentru ocuparea funcţiei de şef al Inspecţiei Judiciare, după dezbaterile din plenul de miercuri. În urma acestui vot, Lucian Netejoru obţine, astfel, un nou mandat.

Judecătorul Lucian Netejoru a obţinut încă un mandat la şefia Inspecţiei Judiciare, în urma concursului organizat pe 28 martie de Consiliul Superior al Magistraturii, el fiind unicul concurent. În urma votului de miercuri, a fost validat acest concurs.

Lucian Netejoru a obţinut postul de inspector-şef al Inspecţiei Judiciare cu punctajul maxim de 100 de puncte. Netejoru a obţinut, astfel, un mandat de încă trei ani la conducerea secţiei, după ce a susţinut interviul în faţa şefei CSM, Lia Savonea, care a condus comisia din care au mai făcut parte Evelina Oprina, Victor Alistar, Andreea Chiş şi Florin Deac.

Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1292 secunde