Lucrări de asfaltare pe șoseaua Mangaliei din Constanța, în această noapte și mâine noapte

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Lucrări de asfaltare pe șoseaua Mangaliei din Constanța, în această noapte și mâine noapte

Administrație 19 Septembrie 2023 / 16:25 392 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Dacă tranzitați șoseaua Mangaliei în această noapte și mâine noapte trebuie să știți că circulația se va desfășura cu dificultate pe porțiunile de drum cuprinse între zona magazinului Doraly și strada Pandurului.

Echipele de muncitori execută ultimele lucrări de asfaltare, după ce zilele trecute a fost frezat stratul de uzură.

În acest context, rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în cele 2 nopți, în măsura posibilităților, folosind rute alternative.

În paralel, pe timpul zilei, continuă lucrările de amenajare a sensurilor giratorii de la intersecția șoselei Mangaliei cu strada Hatman Arbore și din zona Doraly. Totodată, se amenajează și trotuarele pe porțiunile rămase.

Amintim că proiectul ”Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona Bd. 1 Mai – Șoseaua Mangaliei” vizează resistematizarea infrastructurii de transport corespunzatoare celor 2 artere rutiere pentru încurajarea utilizării modurilor de transport mai prietenoase cu mediul, prin creșterea atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale, precum și adaptarea la nevoile persoanelor cu dizabilități și mobilitate redusă, precizează Primăria Constanța.Ştiri recomandate

12