Lucrări de reamenajare la Stadionul „Gheorghe Hagi“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Lucrări de reamenajare la Stadionul „Gheorghe Hagi“
Administrație, Sport 26 Noiembrie 2019 / 14:54 2049 accesări 2 comentarii
Stadionul „Gheorghe Hagi“

Stadionul „Gheorghe Hagi“

Echipele Primăriei Municipiului Constanța schimbă în aceste zile 2.000 de scaune și lucrează la reamenajarea terenului de joc prin tundere și compactare.

În același timp au loc lucrări de reparații și întreținere a fațadelor și de igienizare.

Potrivit reprezentanților Primăriei, din toamna anului trecut, de când stadionul a fost preluat de municipalitate, au avut loc lucrări de reparatie la instalațiile sanitare și electrice și la clădirea centralei termice. Deasemenea, au fost achiziționate 2.000 de scaune și s-au cumpărat utilaje pentru întreținerea și refacerea terenului de joc

Primăria anunță că, în curând, vor începe lucrările de reamenajare a terenului sintetic și de renovare a tribunei oficiale, prilej cu care vor mai fi achiziționate alte câteva mii de scaune.

Loading...

2 comentarii

Mache 08:36:42 / 27 Noiembrie 2019
serios

Dati stadionul lui Hagi cu o chirie modica sa-l intretina si sa joace pe el,ca este pacat de echipa care o creeaza sa tot joace la Ovidiu,aici o sa vina multa lume iar echipa,acesti coopii vor simtii ca joaca la o echipa mare ptr.Romania.Sa fim realisti Faru cu experimente eterne gen Marica nu mai are nicio sansa sa faca performanta.

fan marinar 21:01:07 / 28 Noiembrie 2019
stadionul

primaria in frunte cu Fagadau sa se duca cum sa dus si Veorica . cu tot cu psd. si pe timpu lu mazarica si acum tot tu conduci si minti oamenii si le inozi mintile cu bonuri de alimente si altele. VIN ALEGIRILE LOCALE! o sa ramineti pe drumuri fomistilor care nu va mai saturati. ati luat tot spatiu verde si ati facut blocuri. parcari etajate nu merg facute ca nu iese profit rapid. gata se termina filmul vostru in jumate de an veti fi o amintire urita a Constantei. paaaa!!! si cu mult regret ca ati condus judetul asta pina acum.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2022 secunde