Lucrări de toaletare a arborilor în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Lucrări de toaletare a arborilor în Constanța
Administrație 13 Mai 2019 / 14:39 386 accesări 2 comentarii

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Gestionare Spații Verzi, continuă lucrările de toaletare a arborilor pe strada Răscoalei din 1907.

Acțiunea este însă îngreunată de mașinile oprite pe partea carosabilă, spun reprezentanții primăriei, motiv pentru care aceștia fac un apel la conducătorii auto să nu își parcheze autoturismele în zonele în care se efectuează lucrări pentru a nu îngreuna accesul utilajelor. De asemenea, Primăria Constanța le recomandă șoferilor să evite zona, să manifeste atenție sporită și să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.

Toaletarea arborilor va continua toată săptămâna, în intervalul orar 07:30 - 16:00, pe strada Răscoalei din 1907, tronsonul cuprins între strada Decebal și bulevardul Ferdinand.

Loading...

2 comentarii

diana 09:54:27 / 14 Mai 2019
toaletare pomi pe Ctin.Bratescu

Cind incepe toaletarea pe str. Ctin. Bratescu de la Mihai Viteazu spre piata Grivitei? De doi ani avem aprobare de la Primarie dar nu s-a miscat nimic. L-a schimbat si pe dl.Ceornat, speram ca noul sef va executa dispozitiile date de Primarie. Nu incepeti ai cu chestia cu perioadele de inverzire. Daca o luam asa nu se mai termina niciodata lucrarea. Pomii au vitalitatea de a se regenera.

Nicolae-53 12:44:48 / 14 Mai 2019
Toaletare arbore bd.Mamaia/str.Sabinelor

Din cauza unui arbore netoaletat situat la intersectia str.Sabinelor cu bd. Mamaia ( dinspre I.G.Duca), indicatorul de interzicere a virajului la dreapta din bd. Mamaia, nu este vizibil. Pe str. Sabinelor este instituit sens unic dispre I.G.Duca. Pe 9 mai, fiind cu bicicleta, am "certat" doi conducatori auto care intrasera din bd. Mamaia. Abia dupa ce am iesit in Mamaia am realizat de ce erau asa de nedumeriti de atitudinea mea. Indicatorul nu se putea vedea din autoturism. Problema aste ar fi trebuit sesizata de responsabilii din Primarie sau politia Rutiera.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2485 secunde