Lucrările de reabilitare a traseelor pietonale și a zonei carosabile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Lucrările de reabilitare a traseelor pietonale și a zonei carosabile

Administrație 28 Iulie 2020 / 16:49 647 accesări

Site-ul Primăriei Constanța scrie că, conform graficului de lucru, lucrări de frezare vor avea loc în această săptămână și pe bulevardul Tomis, între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia în timp ce pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia, se modernizează zona destinată circulației pietonilor. Pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat destrada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, se decapează trotuarul, se montează pavele iar carosabilul este frezat pentru a fi recondiționat.

Pe strada Farului, tronsonul delimitat de bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Tomis, se reabilitează trotuarele, după ce carosabilul a beneficiat de un nou strat de asfalt.

Intervenții asupra zonei carosabile vor avea loc în această săptămână și pe strada Mihai Viteazu, la intersecția cu strada Țepeș Vodă, pe strada Ametistului, pe strada Septimius Severus și pe strada Augustus.

În ceea ce privește infrastructura de semnalizare rutieră, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările reabilitate și la sensurile giratorii. Totodată, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2054 secunde