Ludovic Orban : "Vom optimiza structurile instituțiilor publice"

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ludovic Orban : "Vom optimiza structurile instituțiilor publice"

Social 29 Noiembrie 2020 / 21:42 347 accesări
Sursa foto : Facebook

Sursa foto : Facebook

Întrebat cum se va descurca cu bugetul pe 2021 fără a tăia din pensii și salarii, cum a promis, Ludovic Orban a declarat că va da afară bugetari. Duminică seară, la România TV, premierul a spus că angajații din sectorul public care nu-și fac treaba sunt vizați de restructurări.

„Dacă va fi necesar, vom optimiza structurile instituțiilor publice, mai scăpând de unii care nu își fac treaba. Înseamnă trebuie să facem simplificare, digitalizare, oricum trebuie să facem un audit, o evaluare a funcționării a instituțiilor publice și în mod evident e posibil să fie redus numărul de angajați în sectorul public, dar să stea liniștiți, orice angajat într-o instituție publică care își face treaba nu e în pericol”, a declarat premierul la România TV.

Sunt în pericol cei care au fost obișnuiți să se facă că muncesc, nu cei care își fac treaba.

"În rest, obiectivul nostru este să creștem veniturile oamenilor, dorim o creștere economică cât mai rapidă, am pregătit acest plan de dezvoltare a României care este fundamentat, în care arătăm pașii pe care îi parcurgem, sursele de finanțare, etapizarea și efectele pe care le generează fiecare măsură pe care vrem să o implementăm”, a mai declarat Orban.

Sursa : LibertateaŞtiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.148 secunde