Ludovic Orban anunţă că pregăteşte OUG pe restructurarea Guvernului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ludovic Orban anunţă că pregăteşte OUG pe restructurarea Guvernului
Politică 05 Noiembrie 2019 / 13:02 256 accesări 0 comentarii

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marţi, că ordonanţa de urgenţă pentru restructurarea Guvernului este în lucru, iar aceasta va fi adoptată în cursul zilei, în prima şedinţă oficială a Executivului.

„Când este gata, încă nu am stabilit ora pentru că este în lucru ordonanţă de urgenţă. Din cauza că am restrâns numărul de ministere este necesară operarea unei restructurări. Şi asta se pregăteşte, este în lucru ordonanţă de urgenţă de restructurare a Guvernului. Dacă va fi gata, vom adopta ordonanţă de urgenţă, dacă nu, imediat după prima şedinţa de guvern vom face o a doua şedinţa de guvern. Când este gata actul normativ şi există o hotărâre de guvern care reglementează circuitul proiectelor de acte normative, care este adoptată de guvern trebuie respectată şi din cauza asta avem nişte constrângeri legate de avizare”, a spus Ludovic Orban, întrebat când va avea loc prima şedinţă de Guvern.

Premierul Ludovic Orban a ajuns, marţi, cu puţin înainte de ora nouă, la Palatul Victoria, însoţit de vicepremierul Raluca Turcan. În cursul zilei de marţi ar urma să aibă loc a doua reuniune a Cabinetului Orban.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.23 secunde