Lui George Michael îi priesc arestările!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Lui George Michael îi priesc arestările!

Monden 31 Mai 2006 / 00:00 1079 accesări

George Michael, care s-a întîlnit cu poliţia britanică de cîteva ori de la începutul acestui an, pentru deţinere de cannabis şi implicare în accidente rutiere, a declarat că aceste evenimente, neplăcute în sine, l-au ajutat să-şi promoveze muzica.

În luna februarie, cîntăreţul, în vîrstă de 42 de ani, a fost găsit de poliţie în timp ce dormea la volan. Ofiţerii din poliţia londoneză l-au arestat pentru că deţinea asupra lui o cantitate de cannabis. Artistul a scăpat atunci doar cu un avertisment. În aprilie, George Michael a lovit trei vehicule cu maşina lui de teren înainte de a o parca în faţa casei sale. În luna mai, cîntăreţul a fost găsit din nou de poliţia londoneză în timp ce dormea la volanul maşinii, aşteptînd la un semafor care îşi schimbase culoarea de cîteva ori. Cîntăreţul este de părere, totuşi, că aceste incidente vor contribui la creşterea numărului de albume vîndute. "Cu toată sinceritatea, chiar m-a ajutat. M-am simţit rău cîteva săptămîni, din cauza acestor incidente, dar am avut o publicitate enormă. Urăsc să spun asta dar este adevărat", a declarat artistul. Starul muzicii pop a subliniat faptul că tot ceea ce s-a scris despre el în decursul ultimelor luni este "50% adevărat", dar a adăugat: "Nu voi promova acest album pe căile obişnuite, aşa că mă ajută acest lucru".

George Michael a mai declarat că abia aşteaptă să înceapă turneul european, care va începe cu un concert la Madrid, pe 27 septembrie, pentru ca oamenii să vadă că nu este pe patul de moarte. Turneul se numeşte "25 Live" şi este primul pe care îl face în ultimii 15 ani.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1178 secunde