Luna noiembrie începe cu vreme rece!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Luna noiembrie începe cu vreme rece!
Vremea 01 Noiembrie 2017 / 08:14 1900 accesări 0 comentarii

Meteorologii anunţă că vremea se va menține rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Abia de joi, vremea se va încălzi ușor, însă majoritatea valorilor termice se vor situa sub cele, climatologic, specifice perioadei.

PROGNOZA 01 NOIEMBRIE, ORA 08.00 - 02 NOIEMBRIE, ORA 08.00 Vremea se va menține rece, deși valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele din intervalul precedent. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 14 grade, iar minimele între -3 și 6 grade. În regiunile vestice, nordice și centrale, vor fi înnorări și precipitații slabe, însă pe arii restrânse, sub formă de ploaie, iar la munte, trecător, și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, unde va spulbera zăpada, dar temporar și la cote reduse și în estul țării. În zonele joase de relief, mai ales noaptea, vor fi condiții de ceață.

La Bucureşti: Vremea se va menține rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă de 0...1 grad. La sfârșitul nopții, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO 02 NOIEMBRIE, ORA 08.00 - 03 NOIEMBRIE, ORA 08.00 Vremea se va încălzi ușor, însă, majoritatea valorilor termice se vor situa sub cele, climatologic, specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și, mai ales în orele dimineții, cu precădere în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață. În nordul țării - în cursul zilei, iar noaptea și în vest și în centru, pe spații mici, va ploua slab. Pe crestele montane, trecător și izolat, vor mai fi ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 7 și 14 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1856 secunde