Luni, tragerea la sorți a sferturilor Cupei României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

Luni, tragerea la sorți a sferturilor Cupei României

Sport 07 Februarie 2020 / 15:41 965 accesări

Tragerea la sorți a confruntărilor din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, sezonul 2019-2020, va avea loc luni, 10 februarie, de la ora 11.00, la Casa Fotbalului din Bucureşti, în sala „Nicolae Dobrin”, a anunţat, vineri, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Echipele calificate în faza sferturilor de finală sunt AFC Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul Ploiești, Dinamo Bucureşti, CSM Politehnica Iași, Sepsi Sf. Gheorghe și Universitatea Craiova.

Meciurile vor avea loc într-o singură manșă, în perioada 3-5 martie, cu începere de la ora 14.30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

În conformitate cu prevederile articolului 30 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), la faza sferturilor de finală participă toate echipele calificate din faza optimilor. Jocurile din cadrul sferturilor de finală se stabilesc prin tragere la sorți, echipele participante fiind repartizate, conform regulamentului, într-o singură urnă.

Se grupează echipele între ele, rezultând patru jocuri, care se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, „Organizarea şi programarea Cupei României”. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În conformitate cu articolul 30, punctul 11 din ediţia 2018 a ROAF, regulament aprobat în şedinţa Comitetului de urgenţă din 20 iulie 2018, în faza naţională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum 3 (trei) înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situația jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, conform art. 30 alin. 9 din ROAF este permisă efectuarea a 4 (patru) înlocuiri de jucători, cu condiția ca cea de a 4-a înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri.12
Pagina a fost generata in 0.155 secunde