Luptători constănțeni, pe podium la Balcaniada juniorilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Luptători constănțeni, pe podium la Balcaniada juniorilor

Sport 01 Noiembrie 2017 / 18:21 722 accesări
Câțiva dintre medaliații noștri la Bursa, printre care se află și constănțenii Andreea Ana și Florin Ghiorghe

Câțiva dintre medaliații noștri la Bursa, printre care se află și constănțenii Andreea Ana și Florin Ghiorghe

În Turcia, la Bursa, s-a desfășurat în weekend-ul trecut Balcaniada de lupte pentru juniori, competiție la care România și-a respectat statutul de forță a acestui sport din sud-estul Europei. În total, delegația noastră a cucerit opt medalii de aur, cinci de argint și cinci de bronz. De altfel, în clasamentul pe națiuni, România a ocupat primul loc la lupte libere feminin, locul 2 la lupte greco-romane și locul 3 la lupte libere masculin.

Printre medaliați s-au numărat și trei sportivi constănțeni. Andreea Ana, de la CSȘ Mangalia (antrenor Marian Oancea), a devenit campioană balcanică la categoria 52 kg, în timp ce Florin Tița, de la CS Farul Constanța (antrenor Grigore Gheorghe), a fost cel mai bun la categoria 55 kg, stilul greco-romane. De asemenea, Florin Ghiorghe, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța (antrenori Ioan Giuglea, Valentin Dobrin și Valentin Ștefan), a cucerit bronzul la categoria 74 kg, lupte greco-romane.

Ceilalți campioni balcanici din România sunt Ștefania Priceputu (48 kg), Mihaela Bărbulescu (55 kg), Mădălina Caia (59 kg), Alexandra Anghel (72 kg), Nicu Ojog (84 kg) și Lenard Berei (120 kg). Au cucerit medalii de argint Gabriela Gorgos (44 kg), Simona Zidaru (63 kg), Matei Zainea (50 kg), Sergiu Ilieși (60 kg) și Irinel Botez (66 kg), iar Adina Irimia (67 kg), Mădălin Barangă (55 kg), Ștefan Coman (66 kg) și Denis Constantin (66 kg) au intrat în posesia bronzului.

Citește și:

Luptătoarea Amalia Rătunzeanu, vicecampioană națională de junioare 3

Luptele din Constanța au viitorul asigurat

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.161 secunde