Luptătorii Andreea Ana și Minur Pîrvu, învingători în Cupa României pentru cadeți

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Luptătorii Andreea Ana și Minur Pîrvu, învingători în Cupa României pentru cadeți

Sport 29 Noiembrie 2017 / 16:36 594 accesări
O parte dintre sportivii constănțeni medaliați la Tîrgu Mureș, alături de antrenorii lor

O parte dintre sportivii constănțeni medaliați la Tîrgu Mureș, alături de antrenorii lor

La sfârșitul săptămânii trecute, la Tîrgu Mureș s-au desfășurat întrecerile Cupei României la lupte pentru cadeți, competiție la care au avut drept de participare primii 10 clasați la Campionatele Naționale pentru copii, la Campionatele Naționale pentru cadeți și la Campionatele Naționale școlare.

Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța (antrenori Ioan Giuglea, Valentin Dobrin și Valentin Ștefan) a participat cu șapte sportivi, dintre care unul singur a ratat podiumul! Bilanțul cuprinde șase medalii de bronz, cucerite de Ștefan Popa (categoria 46 kg, lupte greco-romane), Andrei Savu (54 kg, LGR), Constantin Păun (100 kg, LGR), Amalia Rătunzeanu (56 kg, lupte libere feminin), Alexandra Condruț (60 kg, LLF) și Crina Pintilie (60 kg, LLF). Doar Gabriel Scarlat (63 kg, LGR) a fost eliminat încă din primul tur.

Tot la stilul greco-romane, CS Farul Constanța (antrenor Grigore Gheorghe) a cucerit două medalii, aur prin Minur Pîrvu (50 kg) și bronz prin Iulian Chelărescu (76 kg). Alexandru Ferăscu (63 kg) s-a clasat pe locul 5.

O altă medalie de aur a adus-o Clubul Sportiv Școlar din Mangalia (antrenor Marian Oancea), grație vicecampioanei mondiale Andreea Ana, care s-a impus fără emoții la categoria 56 kg. Colega sa de club Ana-Maria Pîrvu (46 kg) a obținut bronzul, la fel ca și Constantin Manea la categoria 63 kg, lupte libere. În clasamentul pe echipe, CSȘ Mangalia a ocupat locul 2 la lupte libere feminin.

CS Poseidon Limanu-2 Mai (antrenor Cornel Trucmel) a cucerit două medalii de argint la lupte libere, prin Ana-Maria Predică (60 kg) și Răzvan Ioniță (63 kg).

CUPA 1 DECEMBRIE LA LUPTE, SÂMBĂTĂ, LA CONSTANȚA

Antrenorul Ioan Giuglea a anunțat că sâmbătă, cu începere de la ora 9.30, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța este programată o atractivă competiție de lupte greco-romane destinată juniorilor 3 și juniorilor 4. Este vorba despre Cupa 1 Decembrie, la care și-au anunțat participarea sportivi din Constanța, Medgidia, Ovidiu și Tulcea.

Citește și:

Constănțenii au cucerit 5 medalii la Balcaniada de lupte pentru cadeți

Luptători constănțeni, pe podium la Balcaniada juniorilor12
Pagina a fost generata in 0.1395 secunde