Mădălin Voicu, în fața procurorilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mădălin Voicu, în fața procurorilor

01 Martie 2016 / 10:01 389 accesări

Mădălin Voicu a ajuns, luni dimineața, la sediul DNA în dosarul în care deputatul este cercetat în libertate pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că parlamentarul a fost chemat pentru a i se aduce la cunoştinţă aplicarea sechestrului asiguratoriu. Ulterior, procurorii vor identifica bunurile pe care Mădălin Voicu le deţine şi care pot fi indisponibilizate pentru recuperarea prejudiciului.

După ce parlamentarii au respins cererile Parchetului de reţinere şi arestare, în cazul lui Mădălin Voicu, procurorii DNA au dispus control judiciar pe o cauţiune în valoare de 500.000 de lei pentru deputat, însă instanţa supremă a dispus revocarea măsurii preventive.

În acelaşi dosar este cercetat, în stare de arest preventiv, şi deputatul Nicolae Păun despre care procurorii DNA spun că "în calitate de preşedinte al Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa, Păun Nicolae a plătit, lunar, sume de bani fixe în cuantum total de 217.300 lei, deputatului Mădălin Voicu şi a asigurat un salariu unei persoane din familia acestuia acestuia (fără nicio contraprestaţie), în cadrul unuia din proiectele derulate de Asociaţia Partida Romilor".

Taguri articol


12