Madonna se pregăteşte să cucerească spaţiul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Madonna se pregăteşte să cucerească spaţiul
Monden 16 Septembrie 2006 / 00:00 675 accesări 0 comentarii

Regina neîncoronată a muzicii pop a obţinut permisiunea de a călători în spaţiu din partea responsabililor Agenţiei Spaţiale Ruse, în ciuda faptului că Duma de Stat a votat împotriva acestui proiect. Madonna a obţinut permisiunea pentru o călătorie spaţială. Utilizînd adevăratul nume al cîntăreţei, un purtător de cuvînt al Agenţiei Spaţiale a declarat: "Luînd în considerare buna ei pregătire fizică şi posibilităţile sale financiare, visul Louisei Ciccone de a zbura în spaţiu s-ar putea materializa în anul 2009". Locurile pentru zborurile spaţiale în interes turistic organizate de Agenţia Spaţială Rusă sînt rezervate pînă la sfîrşitul anului 2008. Între timp, americanca de origine iraniană Anousheh Ansari, prima turistă spaţială din lume şi "coechipierii" acesteia, rusul Mihail Tiurin şi americanul Michael Lopez-Alegria, se pregătesc să decoleze luni, de pe cosmodromul rusesc din Baikonur.

Madonna îşi exprimase dorinţa de a zbura pe Staţia Spaţială Internaţională în timpul primului concert pe care l-a susţinut la Moscova. Cîntăreaţa de 48 de ani şi-a făcut duşmani în această ţară din cauza faptului că a utilizat simboluri creştine în concertele din cadrul turneului său de promovare a albumului "Confessions on a Dance Floor". Madonna a fost criticată dur de Biserica Ortodoxă Rusă. Înaintea concertului, mulţi manifestanţi ortodocşi au protestat împotriva divei, acuzînd-o că este "posedată de diavol" şi ameninţînd-o cu "Inchiziţia", dacă îndrăzneşte să vină în Rusia.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1992 secunde