Mafia din piețele agroalimentare nu le permite să-și vândă recolta proprie!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Asociația pentru Protecția Consumatorilor: Mafia din piețele agroalimentare nu le permite să-și vândă recolta proprie!
Social 13 Mai 2018 / 12:14 892 accesări 2 comentarii

În timp ce străinii din afara Uniunii Europene ne otrăvesc cu legume și fructe cu pesticide, pe care le comercializează în piețele agroalimentare, românii își vând marfa pe trotuar! De ce se întâmplă acest lucru? Mafia din piețele agroalimentare nu le permite să-și vândă recolta din gospodăria proprie!, punctează Asociația pentru Protecția Consumatorilor. Poza de mai jos a fost realizată în această dimineață (13 mai) lângă o piață agroalimentară din București. Primarii de sector au obligația morală și legală să supravegheze calitatea fructelor și legumelor din aceste piețe care se află în administrarea lor. Domnilor primari, mai lăsați parcurile, bordurile, trotuarele și ocupați-vă de piețele agroalimentare!, spun cei de la Asociația pentru Protecția Consumatorilor. Alimentația românilor trebuie să fie în top 3 priorități atât pentru Guvernul României, cât și pentru primarii din România!, subliniază aceeași sursă.

Loading...

2 comentarii

Maria 15:08:29 / 13 Mai 2018
Mai lasati parcurile? trotuarele si bordurile??? :)))) Care parcuri trotuare si borduri??? Caci in Cta astea's distruse inainte de a fi fabricate. Si care parcuri, alea in curs de blocuire? ... Ce comici ati fost :))))

.

CONSILIU JUDETEAN 18:20:54 / 13 Mai 2018
CE FACE CIOBANU DE LA PIETE??

SA VORBEASCA CU CIOBANU CA EL E LA PIETE!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2487 secunde