Mai e puţin până pe 1 septembrie! Şoferi, luaţi-vă taxa înapoi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mai e puţin până pe 1 septembrie! Şoferi, luaţi-vă taxa înapoi!
Economie 27 August 2018 / 15:51 1761 accesări 0 comentarii

Aşa cum am mai anunţat, începând cu data de 1 septembrie, conducătorii auto nu vor mai putea solicita restituirea taxei de prima înmatriculare, timbrul de mediu, taxa specială pentru autovehicule sau taxa de poluare.

Termenul de 31 august a fost impus anul trecut, după ce România a fost condamnată la Curtea Europeană de Justiție. Instanța europeană a decis că statele Uniunii Europeneau dreptul de a introduce taxe, dar că modul de implementare ales de autoritățile române a fost discriminatoriu, pentru că unii contribuabili erau obligați să plătească, în vreme ce alții nu.De asemenea, taxa era în anumite cazuri chiar mai mare decât valoarea mașinii. Consultanții fiscali recomandă atenție la completarea cererii, astfel încât datele să fie corecte. De asemenea,aceștia avertizează că pot exista diverse situații în care Fiscul ar putea cere documente suplimentare.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1864 secunde