Mai multe cartiere din Constanţa, fără apă potabilă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mai multe cartiere din Constanţa, fără apă potabilă

Eveniment 12 Octombrie 2021 / 08:19 562 accesări
Foto: arhivă

Foto: arhivă

O avarie pe conducta de alimentare cu apă, de pe bulevardul Tomis, în zona blocului T1, a lăsat mai multe cartiere din Constanţa fără apă potabilă.

În urma decopertării terenului pe bulevardul Tomis, in zona blocului T1, echipele de intervenție au constatat că avaria produsă, este la nivelul zonei de îmbinare între conducta cu diametrul de 600 mm și cea de 450 mm.

Echipele au reușit să reia alimentarea cu apă pe conducta de 600 mm în jurul orei 03.00 noaptea. Pentru remedierea avariei pe conducta de 450 mm este necesară înlocuirea unui tronson pe o lungime de aproximativ 14 metri. Pentru executarea lucrărilor, s-au făcut manevrele de vane și a fost oprită furnizarea apei pe conductă. În această situație rămân fără apă potabilă la robinete consumatorii din următoarele zone:

- Perimetrul delimitat de bd. Aurel Vlaicu - Aleea Cameliei - Adamclisi-Suceava - bd.Tomis;

- Zona delimitată de bd Tomis - Al. Lăpușneanu - Poporului - Eremia Movilă;

- Perimetrul cuprins între bd. Tomis - Soveja - Primăverii - Farului;

- Zonele Tomis III Și Stadion.

Cartierele Tomis 1 și Tomis 2 vor avea apa cu presiuni scăzute.

Având în vedere diametrul conductei, dar și zona mare deservită, abonații afectați nu vor avea apă până în aceasta dupa-amiaza (12 octombrie 2021) ora 17.00.

Vă cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2095 secunde