Mai multe hoteluri de pe litoral, ținute în paragină, și-au găsit proprietari noi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mai multe hoteluri de pe litoral, ținute în paragină, și-au găsit proprietari noi
Economie, Turism 01 Iulie 2019 / 18:34 1050 accesări 3 comentarii

Mai multe hoteluri aflate într-o stare avansată de degradare, care cumulează peste 2.500 de camere, au fost vândute, la prețuri relativ mici, în ultimele luni pe litoral, printre cumpărători fiind nume precum Mohammad Murad și Nicolae Bucovală.Hotelurile, pentru care s-a plătit, în medie, 9.000 euro/cameră, urmează să fie renovate până anul viitor, iar investițiile sunt prevăzute să fie recuperate, în medie, în 5 ani.Dacă hotelurile care arată bine pe litoral sunt considerate scumpe de către cumpărători, cu prețuri pe cameră care ajung la zeci de mii de euro, investitorii s-au orientat în ultimii ani către unități aflate într-o stare avansată de degradare și care fie au fost vândute de proprietari, fie au fost scoase la vânzare de către ANAF în contul datoriilor bugetare. Așa s-a întâmplat cu cinci hoteluri deținute de frații Micula, dintre care trei au fost cumpărate de Mohammad Murad: Prahova și Clăbucet din Neptun și Craiova din Olimp. Hotelurile Romanța din Neptun și Slatina din Olimp, tot ale fraților Micula, au fost achiziționate de doi investitori care mai dețin la mare hoteluri, unul dintre ei având Bavaria Blu din Mamaia, iar celălalt, Holliday din Olimp. Un alt mare investitor de pe litoral, Nicolae Bucovală, a cumpărat hotelul Oltenia, din Olimp, de la Gheorghe Bosânceanu, iar hotelul Victoria din Mamaia a fost cumpărat de către o elvețiancă de origine română. Un investitor libanez care administrează mai multe hoteluri în România a cumpărat și hotelul Anca din Venus.

Loading...

3 comentarii

Yo 00:12:17 / 02 Iulie 2019
Strainii

Vindem tot la straini pentru o mica spaga. Inclusiv padurile, titeiul, gazele...totul. Strainii ne-au acaparat absolut orice industrie din cauza nenorocitilor de la putere. Murad si ai lui libanezi fac legea in turismul romanesc. Rau am ajund ca natie...

gica 08:21:43 / 02 Iulie 2019
mai bine vindeam la nemti decit la .........

Normal cu 1000 ron /noapte cazare scoti banii in 5 ani numai sa ai fraieri ,la vecinii nostri bulgari geme de nemti,englezi,nordici dar la preturi de bun simt.

titi 21:01:40 / 11 Iulie 2019
tantari

murad e pistol cu apa pe langa machedonii nostri care sunt peste tot---turism,justitie sana tate,politie,--adica unde se fura mai mult hop!!si capatanile deOAIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2069 secunde