Mai mulți miniștri și oficiali din Guvern vor alerga la un cros în Capitală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mai mulți miniștri și oficiali din Guvern vor alerga la un cros în Capitală
02 Aprilie 2016 / 15:02 485 accesări 0 comentarii

Miniștrii Raluca Prună, Ciprian Bucur, Anca Dragu Paliu și Adrian Curaj vor alerga, duminică, în zona Palatului Parlamentului din Capitală, alături de mai mulți oficiali guvernamentali, la un cros al cărui start va fi dat de Elisabeta Lipă, anunță Ministerului Tineretului și Sportului pe Facebook

Evenimentul va începe duminică, la ora 11.30, în zona Palatului Parlamentului și va presupune o cursă de 10 kilometri.

" În competiție s-au înscris colegi din Guvernul României care vor alerga alături de familiile lor sau individual la cursa de 10 Km: Anca Dragu Paliu, Ministrul Finanțelor Publice, Raluca Prună, Ministrul Justiției, Andrei Popescu, secretar de stat Ministerul Tineretului și Sportului, Adrian Curaj, Ministrul Educației, Ciprian Bucur, Ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Mihai Lisețchi, Secretar de Stat Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Social, Dragoș Pâslaru, Consilier de Stat în cadrul Cancelariei Primului Ministru, Dragoș Doroș, Director General ANAF, Valentin Mircea, Șeful Corpului de Control al Guvernului, Paul Gheorghiu, Directorul de Cabinet al Primului Ministru, și alți numeroși funcționari din ministere care se află înscriși pe lista alergătorilor, la acest concurs. ", se arată în postarea celor de la Ministerul Tineretului și Sportului.

Evenimentul este dedicat “Zilei Internaționale a Sportului pentru Dezvoltare și Pace”, care va fi sărbătorită pe 6 aprilie.

O serie de restricţii rutiere vor fi instituite duminică, 3 aprilie, în mai multe zone centrale din Capitală, unde vor avea loc evenimente sportive, a anunţat, vineri, Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

Între 11.30-12.30, în jurul Palatului Parlamentului va avea loc competiţia "Family Run". Pentru acest eveniment circulaţia va fi blocată, timp de o oră, pe traseul Piaţa Constituţiei - bd. Libertăţii - Calea 13 Septembrie - Piaţa Arsenalului - str. Izvor (doar sensul Piaţa Arsenalului) - str. Haşdeu - Splaiul Independeţei - Piaţa Constituţiei, informează Brigada Rutieră.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1542 secunde