Mai mulți tineri care se drogau, prinşi de jandarmi la Mamaia şi Vama Veche

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fenomen îngrijorător Mai mulți tineri care se drogau, prinşi de jandarmi la Mamaia şi Vama Veche
Eveniment 18 August 2019 / 12:19 321 accesări 1 comentariu

Şapte tineri care se drogau au fost prinşi de jandarmi, în cele patru zile ale minivacanței de Sf. Maria, în Mamaia şi Vama Veche. Pe lângă ţigări făcute artizanal, tinerii aveau la ei aparate de mărunţit şi pliculeţe cu diferite substanţe.

Jandarmii din Constanţa au surprins, în perioada 15-18 august, în Vama Veche şi Mamaia, şapte persoane cu vârste între 19-31 ani, care îşi făceau artizanal ţigări. Acestea au atras atenţia asupra lor pentru că, la vederea jandarmilor, au devenit agitate şi au încercat să-i evite.

„La vederea militarilor, tinerii au devenit agitați şi au schimbat direcţia de mers. Asupra lor, jandarmii au găsit două aparate de mărunţit, nouă folii, din care cinci cu substanţă sub formă de muguri, respectiv patru cu biluţe de culoare albă, şapte ţigarete confecţionate artizanal şi 17 pliculeţe autosigilante transparente din care trei cu substanţă vegetală sub formă de muguri, unul cu o substanţă solidă de culoare maro, două conținând zece pastile de culoare gri şi 11 cu substanţă albă sub formă de pulbere”, au declarat reprezentanţii IJJ Constanţa.

Drogurile au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa pentru cercetări.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2041 secunde